like 
 

KWIK SEW Patronen

KWIK SEW naaipatronen zijn er al vanaf sinds 1967 en vanaf heden verkrijgbaar in de winkel van Jestex. Momenteel zijn er meer dan 800 patronen.

KWIK SEW biedt de grootste selectie patronen voor dames, heren en kinderen met inbegrip van gelegenheidskleding, positiekleding, lingerie en nachtkleding, zwem- en vrijetijdskleding. Heel veel patronen met meerdere modellen en variaties van elk patroon.

ks logo 3 web white

Elk ontworpen kledingstuk is uitvoerig getest op comfort en pasvorm. KWIK SEW verzekert dat elk patroon met de hoogste kwaliteitscontrole wordt afgedrukt op wit papier waardoor ze duurzamer en gemakkelijker te verwerken zijn. Kleurgecodeerde lijnen voor elke maat zorgen voor een eenvoudiger gebruik. De patroon- en werkbeschrijving is in het Engels geschreven. Verder zijn de maten genotteerd in amerikaanse inches en west-europesche centimeters

Door op het patroon hieronder te klikken komt U in de catalogus van KWIK SEW . Thuis kunt U op Uw eigen computer een voor U geschikt patroon uitzoeken. Elk patroon is voorzien van een uniek patroonnummer en door op het patroon te klikken krijgt U verdere informatie zoals een prijs(kleur)code, een beschrijving van meest geschikte stoffen en bij heel veel patronen is een Duitstalige beschrijving beschikbaar.

 

 

Heeft U het patroon van Uw keuze gevonden, dan kan dit patroon aan de hand van het nummer, direkt in de winkel aan U worden verkocht. Van elk patroon uit de catalogus is in ieder geval een (1) exemplaar in de winkel in voorraad.