Met dit boek kan je 9 verschillende Knuffel Kussens Haken in groot of in het klein, voor in bed of voor op reis. Of je nu schaap Stuart of Konijn Koko maakt, je hebt altijd een knuffel en kussen te gelijk. Haak deze super zachte knuffel kussens die met zorg zijn ontworpen door Mr. Cey. De haakpatronen zijn voor zowel de beginnende als gevorderde haakster geschikt.
  Een haakboek om vrolijk van te worden. Elk jaar organiseert Joke Vermeiren, de drijvende kracht achter www.amigurumiptterns.net, een wedstrijd voor ontwerpers. Deze keer gaf ze heb de opdracht een originele circusartiest te bedenken. De resultaten vind je in dit vrolijke haakboek. Met duidelijke stap voor stap beschrijvingen voor haaksters en hakers van alle niveaus.
  Na het haken van het hele alfabet zijn er nu ook cijfers. Het zijn weer lekkere dikke modellen geworden. Bij elk cijfer heeft Christel een amigurumi gemaakt. Zo wordt rekenen wel heel erg leuk!
Van alle cijfers zijn weer duidelijke beschrijvingen en haaksteek tekeningen opgenomen. En Christel legt het haken van de bijbehorende amigurumi op de haar bekende heldere wijze uit.
  Christel Krukkert heeft een prachtige collectie beestjes (amigurumi) gehaakt, waarbij ze het hele alfabet gevolgd heeft. A is een aap, B is een beer, C is een cavia en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod tot aan de Z van zeeleeuw.
Ook voor elke letter heeft ze lekker stevig opgevuld patroon ontworpen, waar de bijbehorende amigurumi graag op zit, hangt of onder schuilt.
Met duidelijke beschrijvingen, teltekeningen en inspirerende foto's; haakplezier van A tot Z.
Jestex stoffen en fournituren
Lange Vorststraat 39
4461JM Goes
info@jestex.nl
www.jestex.nl

SFbBox by enter-logic-seo.gr